tag:blogger.com,1999:blog-5760422194047061039.post5205383438012238466..comments2023-09-23T15:50:33.490+02:00Comments on boeddhamum glutenfree: casse-dents or croquants aux amandes (GF-DF)boeddhamumhttp://www.blogger.com/profile/08709782942961909971noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5760422194047061039.post-73749192351933145252012-01-24T20:54:19.073+01:002012-01-24T20:54:19.073+01:00Ja, die crackers van Le Pain des fleurs die eet ik...Ja, die crackers van Le Pain des fleurs die eet ik al jaren, maar ommenduur geraak je dat beu, samen met de rijstwafels! Dat klopt wel; zoveel biowinkels-en boerderijen in de Provence, die crackers kan je daar wel makkelijk vinden even als de pasta's, maar de voorverpakte broodjes zijn voor te bakken in de oven. Meestal neem ik een paar broden van Eugène mee en kom ik wel enkele dagen toe; inderdaad in een pan bakken dan met wat geitenkaas en Provençaalse kruiden.In Nyons zijn we ook geweest! Ik kijk er weer naar uit, ga jij ook terug?Mirna Photographyhttps://www.blogger.com/profile/02329352715605576825noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5760422194047061039.post-49082048653530382782012-01-24T15:01:06.385+01:002012-01-24T15:01:06.385+01:00Hi Ilse, ja dat brood is wel een gemis, maar missc...Hi Ilse, ja dat brood is wel een gemis, maar misschien kun je een plat brood maken in een pan, of een klein oventje meenemen? En ken je de crackers van Le Pain des Fleurs? Die zijn echt heerlijk, in boekweit, quinoa en kastanje en ik heb ze ook in de Provence gekocht. In Nyons bijvoorbeeld bij de Vigniolis(?) de olijfolie cooperatief, daar en in de biowinkeltjes hebben ze best wat glutenvrije artikelen. Wat een heerlijk vooruitzicht!boeddhamumhttps://www.blogger.com/profile/08709782942961909971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5760422194047061039.post-33462088529208718282012-01-24T09:01:12.293+01:002012-01-24T09:01:12.293+01:00Fantastisch dat ik dit recept hier tegen kom! Ik h...Fantastisch dat ik dit recept hier tegen kom! Ik heb mijn hart ook verloren in de Provence en inderdaad; terwijl het hele gezin lekkere artisanale stokbroden met olijven in eet zit ik daar met mijn zilvervliesrijstwafels... We trekken deze zomer weer naar de Provence en dat is wel een beetje moeilijk voor mij, omdat in het huisje geen oven is en geen glut. vrij vers brood te koop is val je al heel snel terug op rijstwafels! De smaak van de tomaten en olijven en abrikozen en vijgen zijn daar echt overheerlijk! Het recept van deze koekjes had ik van mijn Marokkaanse schoonzus en lukte heel goed met tarwe, dan een keer met spelt geprobeerd voor de rest van het gezin en lukte ook, maar dan met rijstbloem, maar alles brokkelde uit elkaar!Mirna Photographyhttps://www.blogger.com/profile/02329352715605576825noreply@blogger.com