Pagina's
(Verplaatsen naar ...)
Startpagina
recepten
recipes
MIJN BOEK
▼
woensdag 31 maart 2010
garam masala
›
Garam masala is een mengsel van geroosterde kruiden. Garam betekent ‘hot’ of ‘heating’ en masala betekent ‘kruidenmengsel’. Hot betekent nie...
1 opmerking:
dinsdag 30 maart 2010
chana dhal
›
Dal of dhal of dahl of daal. Overal, elke dag kun je dhal eten. En overal, elke dag smaakt die dhal anders. Dit zegt veel over de Indiase k...
zondag 28 maart 2010
masala peanuts
›
Incredible India: en dat was het: ongelooflijk! Na 1 week had ik al het idee van weken lang op reis te zijn. De kleuren, de geuren, de m...
vrijdag 5 februari 2010
bengali kichadi
›
Ik ben erg druk met het voorbereiden van onze India-reis en in het kader daarvan plaats ik mijn voorlopig laatste recept: kichadi*. Ik heb ...
2 opmerkingen:
dinsdag 2 februari 2010
sweet and sour vegetables
›
Dit recept komt uit mijn originele Thaise vegetarische kookboekje van May Kaidee, gekregen op mijn verjaardag vorige zomer toen we in Thail...
zaterdag 30 januari 2010
venkelsalade met sinaasappel
›
Dit is een fantastische wintersalade, venkelknollen zijn de hele winter verkrijgbaar en nu is het nieuwe seizoen voor sinaasappels. Hij is...
‹
›
Homepage
Internetversie tonen