En dan nu:
haverpannenkoeken(8 stuks)
125 g glutenvrij havermeel (Provena)
125 g boekweitmeel
1 ei, losgeklopt
250 ml karnemelk
250 ml water
(500ml karnemelk mag ook, worden ze wat zuurder)
1 tl wijnsteenzuurbakpoeder
1 snufje zout
1 scheutje agavesiroop
Meng de 2 meelsoorten, maak een kuiltje in het midden en giet daarin het ei.
Begin voorzichtig te roeren vanuit het midden en voeg steeds een scheutje karnemelk toe terwijl je een beetje meel erbijroert. Als al het meel is gemengd voeg dan de rest van het vocht toe, karnemelk of water, het bakpoeder, zout en de agavesiroop. Roer goed door en laat nog een paar minuutjes staan.
Bak de pannenkoeken zoals je ze wilt, groot, klein, dik of dun, met geraspte groentjes erdoor of met appel of kaas, gevuld of zo als ze zijn: puur!
En gebruik lekkere, smakelijke appels. Ik gebruik goudrenetten, want die worden lekker zacht als je ze zachtjes bakt!
1 opmerking:
Ik denk dat u boeddha bent door horen, omdat ik boeddha ben omdat het mag, niet hoort, zoals u denkt dat hoort voor u omdat het mag te denken dat u boeddha bent door koken!
Een reactie posten