Na alle zoetigheden is het weer even tijd voor groente.
Snel, gemakkelijk en ook overheerlijk. Lekker met rijst.
Kool-wortelroerbak
2-4 winterwortels, grof geraspt
evenzoveel fijngesneden kool: wit, savooi of spits
1 ui, middel, fijngehakt
1-2 groene pepers, van zaad ontdaan en in kleine stukjes gesneden
1 el zwarte mosterdzaadjes
6-8 curryblaadjes
½ el kurkuma
zout
2 el olie
Verwarm de olie in een wok en bak de mosterdzaadjes en de curryblaadjes tot de mosterdzaadjes gaan springen. Voeg dan de ui toe met de wortel, kool, kurkuma, groene pepers en zout naar smaak. Roerbak op middelgroot vuur, voeg evt. af en toe een scheutje water toe, tot de groentes gaar zijn.
Dien op met rijst en dal en wat je nog meer lekker vindt.
1 opmerking:
maal dit is lekkel. (solly heb mijn mond vol
met koolmezhukkupulathi)
Een reactie posten